Problem with demos

luvgreen

New member
Messages
3
Hello. Im new user of your mod and its amazing but I have a big problem.
Im recording my games but when I want to open demo and watch it, It starts, all is working like 2-3minutes max and game is closing always in the same moment. Already tried on 3 demos and it happening every time almost at the start of the demo ( 2-3 min)
Any solves?
If you want to try if its working on your client then try - https://megawrzuta.pl/download/3aaa8451fe2c44e1f3e0ddcb7a471735.html There is demo.
I have latest update of client mod. Please help

Demo is not even working on normal css client - its not even opening.
DxDiag - https://megawrzuta.pl/download/2a7686594c7df37340bfa5e0b6a7726a.html
 
Last edited:

Reg1oxeN

Administrator
Staff member
Messages
86
I don't even know what the problem is yet. my demos are written and played without any problems even on the original client. your demo doesn't play normally on the original client..

I can suggest that you record demos of different lengths and find some patterns why this is happening.

trying to play demos is best on the original client.
 
Last edited:

luvgreen

New member
Messages
3
It happens on every single demo which I have recorded. Its not working on orginal client - demo is not even loading.
 

luvgreen

New member
Messages
3
Many tries and it keeps happening, no matter if I run demo on clientmod or normal css v34 install.
Demo is working untill certain point, after that everything is stopped except chat, weather and sound.
Info from console -

Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.
Update delta not found.

And it keeps spamming like that. Any ideas please?
 
Top